ACH ÉÉN KEERTJE DAN: EEN LESJE PIJPEN VOOR DE DAMES

Even wat luchtigs voor de kroegloze zaterdagavond. Op deze site zet ik zo veel mogelijk artikelen van 925 terug, voor zover ik ze nog kan redden. Dit pareltje is het op twee na best gelezen stuk op die site ooit. Het lijkt wel uit een ander tijdperk te komen. Tegenwoordig is iedereen emotioneel en boos en is alles meteen seksisme of racisme. De nachtzuster van 925 schreef dit tijdens een moment vrij van werk in het ziekenhuis en maakte een kwinkslag die deze bizarre tijden hopelijk wat opfleurt. Ongetwijfeld zullen hele hordes feministen nu boos worden, maar daar trekt een mens zich beter niks van aan. Wilt u mijn QR-vrije borrels bezoeken, meldt u zich dan aan op BackMe. Hieronder het oorspronkelijke artikel uit 2013:

Niet steigeren heren, dat mag u vanavond in bed doen. Uiteraard ook deze week aandacht voor u, maar dan meer in de passieve vorm. Dus trek het vrouwtje voor de computer, of stuur een memo naar de secretaresse en reserveer het kopieerapparaat. Er gaat gepijpt worden!

Juist, lieve dames, pijpen. In de wereld van het pijpen zijn wij vrouwen in twee categorieën verdeeld. De vrouwen die het heerlijk vinden, zo'n caloriearm ijsje als beloning na een dag hard werken, en de vrouwen die nog liever de hond zoenen dan dat 'ding' in hun mond te nemen.  

Klef knotsje

Aan de laatste dames moet wellicht de vraag gesteld worden: waarom vindt u het zo vreselijk? Als uw bedpartner toebedeeld is met een zweterig klef knotsje, waar de smegma bij het verwijderen van verpakkingsmateriaal u al tegemoet brokkelt kan de nachtzuster niet anders dan het met u eens zijn. Maar een frisgewassen exemplaar, verbonden aan een dankbaar schepsel is toch niet zo erg?

Everything is better with mint?

Wel? Dan hebben we hier een leuke tip. Neem tijdens het pijpen een lekker sterk pepermuntje in je mond. Voor jou lekker, omdat je de smaak van dat wilde vlees niet hoeft te proeven, voor hem lekker, omdat de mint uit het muntje zorgt voor een koude, prikkelende sensatie in de stimulatie-area. Niets liever dan sperma proeven? Ditzelfde trucje kan ook herhaald worden na het eten van een kleine hoeveelheid rode peper. Uiteraard niet teveel. Je wilt natuurlijk niet dat hij na een lekkere pijpsessie van jou met een waterbakje en een verbandje om zijn beblaarde pikkie door het leven moet gaan.

Heter door kou

Nog zo’n leuke accessoire tijdens het pijpen is het simpele ijsklontje. Het effect is ongeveer hetzelfde als met een pepermuntje. De pech van gevoelige tanden? Ook dat is uiteraard op te lossen: eerst het ijsklontje in je mond, en als het te koud wordt voor jou, snel uitspugen en jezelf lekker opwarmen met zijn warme staafje.

Sommige heren zweren ook bij de afwisseling van ijsklontjes en warme thee, maar voor deze tactiek biedt uw nachtzuster nog geen garanties. Poets van tevoren wel je tanden met een van die tandhalsbeschermende pasta’s van de reclame, om een voortijdig einde vanwege een brainfreeze te voorkomen.

Bonustip voor de heren: Heren, ook dames vinden het nog wel eens opwindend als u wat 'cooler' bent. Of het nu uw genotsknots of tong is, de koude sensatie zorgt ervoor dat zij nog heter is. Sommige dames kunnen ook wel wat afkoeling gebruiken rondom de clitoris, if you know what I mean.

Gouden tip, de mannelijke g-spot

Terwijl de discussies over het bestaan van de vrouwelijke g-plek nog niet beëindigd zijn, hebben we een leuk ander nieuwtje voor je: de mannelijke g-spot. De man heeft er namelijk sowieso eentje, en men noeme hem 'prostaat'. Sowieso vinden veel mannen het al heerlijk om tijdens een lekkere orale verwensessie wat geplaagd te worden rondom hun kontgaatje, maar je kunt ze echt laten schokken en schreeuwen door (na enig overleg) je vinger voorzichtig een klein stukje in de anus te brengen. Na een paar centimeter voel je aan de buikzijde een walnootachtige structuur. Druk hier tijdens het pijpen afwisselend voorzichtig op en watch the magic happen!

Tip hierbij is om niet precies te bespreken wát je wilt doen, hoogstens dat er enig anaal friemelwerk bij komt kijken. Veel mannen associëren het woord 'prostaat' namelijk direct met de heel wat naardere behandelingen die worden uitgevoerd door gemene urologen. Dit is uiteraard niet het effect dat u wenst te bereiken!

Alles is leuker met een glimlach

En als laatste dames, geniet er nou gewoon een beetje van. Als je dan niet kunt genieten van de warmte en het genot van de man, geniet dan van de totale macht die je over hem hebt. Pijpen is het ultieme middel om hem helemaal gek te maken. Een man die gepijpt wordt, heeft het protesterend vermogen van een ongeboren baby. En na jaren van bh’s verbranden en glazen plafonds is dat toch wel een heel lekker gevoel, niet?

Dus heren én dames, geniet!

De nachtzuster heeft na het delen van zoveel kennis in ieder geval wel een lekker ijsje verdiend.