‘BABYBOOMERS HEBBEN DE WELVAART BELEEND EN SLEUREN DIE NU MEE HET GRAF IN’

Dat het in NRC Handelsblad stond, maakt het niet minder waar: wie het druk heeft is een looser. Regel het allemaal gewoon beter. Maar dat kost ook tijd. Daarom, vandaag, om tijd te besparen, eentje uit de oude doos die tijdens de bespreking van de nieuwe pensioenwet niet minder relevant is; de Löllen met Hulleman over huizen, pensioenen en babyboomers. Een half uur van uw tijd kost het, maar dan is het wel cabaret en voorlichting ineen.

Er staat een hoop op het programma; meerdere congressen, het finale Euro Evangelie ligt bij de drukker te wachten op papier, er komt een boek over een specifieke fraudeur en een over de liefde (geen geintje), noem maar op. Ook maak ik nu een minidocu over CBDC, onder de noemer van ‘project accountability’; de programmeurs die daaraan meewerken hebben geen idee wat voor heftigs ze met al hun goede bedoelingen aan het bouwen zijn. Dat moet deze beroepsgroep in hapklare brokken worden uitgelegd. In het begin van 2023 wordt de desbetreffende wet gepresenteerd en dan kan het hard gaan. De borrelagenda heeft daarna de eerste prioriteit, voor je het weet heb je een nieuwe lockdown. Zit je binnen terwijl de stroom is afgesneden omdat die te duur was, ook lekker. Een kater helpt dan een hoop.

Tot zeer binnenkort bij de borrels en dank voor de niet aflatende steun via BackMe: anders was dat project over CBDC bijvoorbeeld niet mogelijk geweest!