EEN WEEKJE HALF UIT DE LUCHT (PLUS BIOMASSABORREL VOOR BACKME OP 27 FEBRUARI)

Even een kort bericht voor enkel de BackMe-volgers. Ik ben een week in Kaapstad in verband met werk en familieaangelegenheden. Ik reageer wat trager op mijn mail en app maar ik beantwoord alles altijd, uiteindelijk. Nu is er woensdag 23 februari een event. Ik heb het idee dat niet iedereen mijn uitnodiging heeft ontvangen, volgens mij gaat daar iets mis. Dus, als u de uitnodiging NIET heeft ontvangen, laat svp uw emailadres achter in dit formulier. Daar gebeurt verder niets mee, behalve dan dat ik iedereen daar alsnog de uitnodiging doe toekomen. Er zijn ook mensen die bewust geen enkele contactinformatie achterlaten, dat kan natuurlijk ook. Negeer dit bericht in dat geval. Behalve de uitnodiging versturen kan ik zo ook zien wie er geen bericht krijgt. Er zijn bv ook veel emailadressen met een tikfout erin, dan loop ik alles handmatig na. Dit is het formulier, vul svp enkel en alleen uw emailadres in als u de sinds maandag nog geen uitnodiging hebt gehad. Mijn excuses voor het lastigvallen met een vraag die bureaucratisch aandoet maar dit is de makkelijkste manier. NB: de volgende borrel is in Diemen en het onderwerp is biomassa, waar komt het groene imago van bossen omzagen vandaan?