GEEN ACTIVITEITEN TIJDENS QR-PERIODE, ALLES GRATIS EN GEHEIM

Een QR code? Doe even normaal. Dat plan is 18 maanden geleden bedacht door de Chinese communistische partij, tijdens het neerslaan van op een opstand. Intussen neemt de EU het over, als voorportaal voor een uitwisseling van elektronische patiƫntendossiers op Europees niveau. Met de 'zorghelden' heeft het echt niet te maken. Zie voor de bronvermelding mijn blog van gisteren. Ik vat dit samen in een filpmje dat de PC nu oplaadt, morgen is het te zien. Ik ga nu nog een laatste keer borrelen, want ik doe niet mee met de QR-samenleving. Bij mijn events worden geen mensen voor de deur geweigerd, om welke reden dan ook. Dat staat haaks op al mijn principes. Voor mijn volgers zijn er geheime Haag-borrels, maar dat vertel ik morgen. Voorwaarts!

Wilt u met me meedoen? Kijk op BackMe.